Macam2 la korang semua nie!

BooWhat nie -> Mr. tercabut On 11:38 PTG


Hari ni,Mr. T nak review Poll hari tue.... yang tak peliknye.. Tupai ranking no. 1... Gajah no. 2.. dan KAPAL KOREK boleh dpt ranking NO.3!!! ... hehe... ini membuktikan KAPAL KOREK binatang yg disukai ramai jugak...YEAH!!!! <--- (Bias betul poll nie!!)

Mr. T undi Ular ...Yeah.. no.3 jugak ..sebab Mr. T memang nak bela Ular.. tp bukan masa terdekat...huhu.. tunggu org hadiahkan Ular la.. mm... <--- Poyo gler Mr. T nie..



Ni gambar waktu kat Universiti dulu join Explorace Kedah-Perlis-Langkawi.
Ni 1st time pegang ular... terus jatuh cinta... kira jatuh cinta pandang pertama la ni....
Ular nie skrg dah besar dah..kot... rindu la nak bersama... <--- Sewel kot!!!

Gajah.. Gajah... Gajah ...<----Kwn Mr. Bubu... Shin Chan Pasal Gajah.. Mr. T memang ada pasang impian nak g mandikan Gajah kat Kuala Gandah.. diorang kata best.. kalau tak kata pun.. besh bagi Mr. T... tunggu masa jer... mm..<---- bila la nak g.. :-( .

Btw, hari tue jumpe Kapal Korek.. kesian tak der org bela.. Kecik ati Kapal Korek tue...

P/S: Siapa nak ikut g mandikan gajah!!

korang rasa: 

10 terSokSek

  1. Nine Said,

    Mr T U mana dulu..owh dan sampai Perlis ek ? hehe...

    Posted on 9 November 2009 6:32 PG

     
  2. Mr. tercabut Said,

    Mr. T dulu UUM.. Perlis dah sampai... pernah ronda sehari di perlis... Nine nak ajak g umah ke?

    Posted on 9 November 2009 9:34 PG

     
  3. erkkk... binatang ape kapal korek tu??

    Posted on 9 November 2009 11:26 PG

     
  4. ProPiTo Said,

    berani tul pegang ular, tak geli ke.?
    Huhu, aku tngk kat tv pun da geli..huhu

    Posted on 9 November 2009 6:10 PTG

     
  5. ejard equado Said,

    kapal korek tuh binatang ker?

    Posted on 9 November 2009 9:35 PTG

     
  6. kapal korek pun "binatang" yer.. hehe..

    Posted on 9 November 2009 10:07 PTG

     
  7. Just_najmiE Said,

    ular paling best dibela.. (^^,)

    Posted on 9 November 2009 10:55 PTG

     
  8. yeye... masa tu aq undi tupai. coz tupai tu nampak cam sugar glider.. aq dah tengok kat kedai pets, tapi x tanyer plak harga dia. wat masa ni aq sedang menjadi seorang ayah yang baik untuk hamster2 aq, syirian, rovboski, camphel draff dan winter white. x sempat nak masukan dalam n3 coz tengah tunggu koleksi pic yang menarik. masih menanti kelahiran pasangan camphel draff yang suka menggigit tangan aq. huhuhu...

    Posted on 10 November 2009 12:19 PG

     
  9. Mr T, awat saya xleh chat dgn mr T kat charbox kamo?
    adoiyaiiii~~ ;(

    Posted on 10 November 2009 9:07 PTG

     
  10. Hazari. Said,

    tupai menang, tupai menang.. hahahaha.. cayalah tupaii.

    Posted on 12 November 2009 9:50 PTG

     

Catat Ulasan