I'M BACK (version 2.. hehe)

BooWhat nie -> Mr. tercabut On 7:57 PG

Salam semua, untuk tahun ini, ini post pertama yg akan Mr. T buat selepas almost 10 bulan Mr. T tak meng-update blog... mm.. apa yg Mr. T nak start untuk 1st entry 2011 ek? Sebelum Mr. T bergerak lebih jauh.. Mr. T ingin mengucapkan Selamat tahun baru dan Happy Chinese New Year buat kekawan blogger yg Chinese yg menyambutnya and kepada semua Selamat Bercuti...


Untuk entry ni, Mr. T akan mulakan dgn apa yg terjadi sepanjang Mr. T hilang dari dunia Blog ini... Mr. T akan review skit and share apa yg menarik... ada suka duka yg Mr. T ingin berkongsi kpd semua pembaca blog ini. Mr. T akan bahagikan cerita mengikut kategori yg sesuai k...


21SX: Kenapa perlukan semua ini?, Cinta apa nie?, Siapa cium mulut?Tak boleh ke!


Advanture: Gempak Kuantan, Surabaya Trip, Enrique iglesias Live in Bangkok, Krabi and Phuket Trip, Sydney part 2. etc ... (Mr. T tak ingat semua la... :P.. nanti Mr. T kasi update ek...)

Kerja, amalan: Ada apa dgn data?, Berkat apa tu?, Maaf, 2011 tahun terakhirku di dunia.



Kepada semua, ini sebahagian tajuk yg akan Mr. T review and share kpd semua... mm.. Tak der suprise ke? ... Tak per...Mr. Bubu dah bagi kebenaran dah! :P... InsyaAllah... semua ini akan dipost dr semasa ke semasa k... :) and tajuk maybe akan diubah mengikut kesesuaian k....Selain itu, Mr. T juga buka kpd semua blogger yg baca artikel ni... bg cadangan tajuk mana yg Mr. T kene start dulu k..


Ok la... ini jer dulu ek kekawan blogger sekalian... pas nie... kita akan lebih kerap jumpa kat sini... :)

P/s: Got Emergency call 12 a.m just now to go Singapore tomorrow morning 5 a.m!

korang rasa: 

7 terSokSek

  1. encik tercabut !!! aaa.. lama gilerrrr.. winduuuuuuu !!!

    Posted on 8 Februari 2011 9:46 PG

     
  2. Hazari. Said,

    lame tak kuar.. skang dah kembali. haha. kim salam mr.bubu. tak kawen lagi ke die.

    Posted on 8 Februari 2011 3:18 PTG

     
  3. Mr. tercabut Said,

    Irah: Mr. T kat sini lagi... :).. Rindu sama kamu juga.. ^_^

    Hazari: Lama tak kuar? dier malu la tue... :P... Skrg kembali lagi.. ingatkan dah lupe Mr. T.. :)
    Mr. Bubu? dier ok jer.. blom kawin lagi... dier tgh pikat Mr. Mumu... :P

    Posted on 10 Februari 2011 7:03 PG

     
  4. Miecyber Said,

    Posted on 10 Februari 2011 7:12 PG

     
  5. Mr. tercabut Said,

    Miecyber: Thanx!! tunggu load story best pas nie k.

    Posted on 10 Februari 2011 7:21 PG

     
  6. Hazari. Said,

    mr. mumu ah pulak. tak penah tengok lagi.

    Posted on 13 Februari 2011 11:49 PTG

     
  7. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    Posted on 9 Oktober 2015 10:08 PTG

     

Catat Ulasan