hari yang best skali...

BooWhat nie -> Mr. tercabut On 11:00 PG


actually semalam tgk cter slumdog millionaire.. memang best r... cter nie memang seronok sampai aku rasa ada sumthing special tentang citer nie.. kekadang aku rasa ada byk sgt persamaan dengan hidup aku.. tapi biar la aku simpan dalam hati.. kang kalau ada masa... kekadang.. kita tak perlu jd pandai untuk memenangi sesuatu perkara... kekadang dier adalah memang tertulis untuk kita. benda tu mungkin susah .. tapi bila kita tabah... semua ok.. ingat, semua yang berlaku.. mesti ada hikmah nya. Allah takkan hukum hambanya ... tapi ujian yang diberikan buat kita belajar .... aku yakin sesiapa yang tgk cter mesti nie mesti rasa memang patut menang oscar pun... cter pasal budak yang buta huruf menang dalam program famous 'who want to be a millionaire'.. slumdog- kira budak jalanan yang kotor la... millionaire- jadi kaya... dier masuk 'who want to be a millionaire'.. tup tap tup tap.... menang!! korang kene tgk... aku nak cter panjang2 pun tak guna.. sampai polis tanggap dier siap soal siasat dier menipu dalam prog who want to be a millionaire... memang best la.. aku bagi 5 bintang tuk cter nie... tapi semua berlaku mesti dah tertulis oleh-Nya. jadi byk pengajaran yang kita boleh blajar dari filem nie. so, sesapa yg tak tgk lagi... pegi dapatkan nie... wait.. by da way, tarian ending dier memang best..kene blajar.. aku dah download lagu ngan tarian2 yg meletup tu... harap2 aku pandai la menari la.. walaupun keras nak nari2 nie.. - e_me @ slumdog-

korang rasa: 

0 terSokSek

Catat Ulasan