ONE in FOUR Things!!!

BooWhat nie -> Mr. tercabut On 2:54 PTG




Sepanjang 3 hari tak berkesempatan untuk update blog nie... muncul 4 perkara yang tak sangka berlaku dalam Mr. T sebab Mr. T nie pelupa... perkara ini berlaku dalam masa 3 hari menyebabkan Mr. T dapat updates blog hari nie..

1 - Mr. T sesat jalan !!

- Mr. T dalam perjalanan ke pejabat di Shah Alam.. sebelum ke sana, pegi hantar barang kat sorang cikgu nie. pas hantar.. nak try la jalan baru g Shah Alam nie.. punye la jalan.. tetiba sesat jalan sampai ke highway utara selatan..I'M LOST!!!!... memang nasib tak baik, nak g IPOH @ JOHOR!!! kenapa nie? aku nak g SHAH ALAM la... lebih kurang 2 jam sesat.. baru la jumpe jalan... Fuh... Alhamdulillah la..

2- Mr. T dilawat oleh penyelia.
- 2 hari lepas, Penyelia dari universiti Mr. T dtg kat tempat keje Mr. T untuk tgk keadaan kami macamana... ok ke tak... semua berjalan lancar walaupun ada sedikit sebanyak arguement dgn penyelia program. macam org nak debate pun ada... yang paling bertuah, bos besar kat pusat Praktikum pun turun. ni satu-satunya tempat yang bos besar turun. ada la skit bangga..hehe, paling best.. dier pun bantai nak beli barang byk kat tempat Mr. T. THANX VISITING US!!



3- Mr. T Migrain...
- malam 2 hari lepas, Mr. T akui, sgt susah untuk berfikir dgn lancar sebab byk benda bermain dalam minda nie... benda yg Mr. T pikir tue, boleh menyebabkan tak tidur bper hari. tapi pas hampir slesai masalah yg Mr. T pikir tue. Mr. T berdoa pada ALLAH S.W.T. berikan kekuatan kepada Mr. T nie. benda nie Mr. T tak mintak! I READY TRY MY BEST... I'M SORRY ..
(Mr. T tak leh kongsi perkara nie kat blog nie...)


4- Mr. T sambut birthday !!!
Ni bukan birthday Mr. T ok... tp Mr. T punye anak buah lahir 31 OGOS... HARI MERDEKA dan ANAK MERDEKA la kan...!! huhu... yang best nya, Abg Mr. T punye birthday pulak 30 OGOS.. kira bapa dier ngan dier beza sehari jer... huhu.. enjoy jumpe semua berkumpul. happening kat Crystal Height. family Mr. T besar... 8 org...jd meriah la bila berkumpul semua.

semua yang berlaku pada Mr. T nie.. Alhamdulillah ada byk kawan disamping walaupun saat-saat genting penuh dengan dugaan.. kadang-kadang, kita perlu menjadi plastik! bukan kita nak.. tapi terpaksa sebab org sekeliling kita.

korang rasa: 

1 Comment

  1. Adry Said,

    salam ziarah... aku dulu pun biasa gak sesat di shah alam tu..hehehe

    Adry @ http://www.adrysabry.com

    Posted on 3 September 2009 1:30 PTG

     

Catat Ulasan