IT'S HOT!!! Thank you!!

BooWhat nie -> Mr. tercabut On 2:58 PTG

6/9/09 ialah hari bermakna sebab hari nie Mr. T diberi penghargaan selepas melalui ujian di tempat praktikal. Alhamdulillah.. berjaya juga settlekan certain task yg diberikan waktu kat praktikal dgn lancar... walaupun ada sedikit kesukaran pada saat2 akhir. Mr. T diberi penghargaan oleh syarikat Optimum Power Enterprise di Assembly sebab naik ranking menjadi Director dalam perniagaan tupperware ini.

sebelum majlis bermula Mr. T berjumpe dengan suami boss, dier beri hadiah nie sebagai mengucapkan tahniah. menariknya, di batang pen SHEAFFER ini tertera nama Mr. T. Pen khas untuk tandatangan... perasaan sgt seronok....

Mr. T tak sempat amik gmbar sbb buzy..jd copy paste internet.. hehe


event start sekitar jam 11 dengan meeting Director dan Director In Qualification. byk benda yg dibincangkan. untuk penghargaan jadi Director, pihak HQ tupperware telah menetapkan 24 Oktober 09 untuk diadakan penghargaan kepada siapa yang baru rank up menjadi Director.. jd Mr. T kene la pegi kan.. huuhu...

lepas dari tue ada assembly, ada pulak cabutan bertuah.. alhamdulillah... Mr. T dpt hadiah. huhu.. memang enjoy n happening.. yg menariknya.. walaupun tupperware dipelopori oleh kaum hawa. tetapi yg berjaya menjadi ranking teratas iaitu presidential adalah seorang LELAKI!!!

korang rasa: 

7 terSokSek

  1. ain Said,

    congratz ya MR.Tercabut.

    Posted on 5 September 2009 5:24 PTG

     
  2. wahhh tahniah =)

    dapat cabutan bertuah lagi best la weh..

    Posted on 7 September 2009 3:28 PG

     
  3. mr T:

    tahniah bro!
    keep it up!
    walaupun aku tak paham style praktikal ko tu.
    tapi bagus ko dapat naik rank.

    Posted on 7 September 2009 10:58 PG

     
  4. Mr. tercabut Said,

    mm.. praktikal aku nie pelik skit... jd kira pakej la aku naik rank n praktikal.. at least pas nie boleh wat part time.. tak der la menganggur... huhu..

    Posted on 7 September 2009 3:45 PTG

     
  5. Ocim Said,

    selamat untuk penghargaannya

    Posted on 7 September 2009 3:52 PTG

     
  6. tahniah2..alhamdulilah..salam ramadhan n selamat hari raya~

    Posted on 7 September 2009 6:07 PTG

     
  7. {lumut} Said,

    nak pinjam pen buleh?
    pen saye dah abes dakwat pulak..
    =p.
    nice blog.

    Posted on 11 September 2009 5:42 PG

     

Catat Ulasan