S.R.J.K (C) LEE RUBBER??? kenapa ngan sekolah nie!!

BooWhat nie -> Mr. tercabut On 9:46 PG



Mr. T hari nie nak cter pasal SRJK(C) Lee Rubber... apa benda la sekolah nie? kenapa nak cter sekolah nie?

Mr. T sebenarnya bersekolah kat sini since kindergarden lagi.. after kindergarden... continue my study from standard 1 till standard 6 in this school.. kenapa terpikir tentang sekolah nie skrg?

mm... actually Mr. T baru jer jumpe member2 lama sekolah nie pas solat tarawih tadi.. memang enjoy la.. kongsi semua pengalaman lalu... sakit perut gelak. actually nie kali ke-3 kita wat reunion.. Mr. T dulu chinese school.. memang la nak ckp pasal budak melayu.. tersangat la kurang.. tp batch Mr. T yg paling close walaupun dah tak jumpe almost 10 years...

Hari nie jumpe dalam 5 org... tapi memang byk benda share waktu sekolah2 dulu.. tak kering gusi gelak... sebab salah sorang dari kawan Mr. T tue blaja kat Russia wat medic.. jarang dpt jumpe, ada keje Quantity Surveying, uruskan Nasi Ayam Mencongkam pun ada... tapi still contek2 ngan YM n FB...

1 time tue, Bila borak bahasa cina sesama kitorang.. semua macam pelik jer.. kami buat deerttt jer la.. bila diorang blah.... kitorang gelak jer sesama kitorang.. hehe..

kalau Mr. T ada anak nanti, nak gak sekolahkan kat chinese school. memang byk benefits... tak rugi blajar extra language.

nie gambar Mr. T waktu reunion dulu-dulu... waktu nie ada dalam 20 org yang hadir.. tp nie jer dpt share... nak amik gmbr skali semua... byk pulak halangan. sebab waktu amik gambar nie, one of our friend married... jd ada juga yg tolong2 kat sana... kitorang pulak amik kesempatan wat reunion... huhu... jd ni untuk tatapan semua..(yang tak der... suraya~kawan Mr. T yg kahwin tu la... sibuk kat pelamin~, Adnan, Antony, ashraf, siti asnene, n maria)

Thanx to ninie coz take this pic.. sorry la.. ko tak masuk.. hehe - aku tau ko tak kecik ati sebab ko dah slalu wat photo shooting magazine- muke ko dah byk kan... ; )

korang rasa: 

5 terSokSek

  1. peh.. pandai kecek bhs cina.. ehehe

    Posted on 24 Ogos 2009 6:10 PTG

     
  2. yattt Said,

    kagum!!!!untung kan!

    Posted on 27 Ogos 2009 7:10 PG

     
  3. Mr. tercabut Said,

    Alhamdulillah...

    Posted on 27 Ogos 2009 9:19 PG

     
  4. Unknown Said,

    Kita geng....satu sekolah...tu kak farahanum ke?? Sy batch ngn adik die farahida

    Posted on 17 September 2016 4:31 PG

     
  5. Unknown Said,

    Kita geng....satu sekolah...tu kak farahanum ke?? Sy batch ngn adik die farahida

    Posted on 17 September 2016 4:31 PG

     

Catat Ulasan