1st puasa n Orang Pelik!!

BooWhat nie -> Mr. tercabut On 12:14 PTG

Alhamdulillah... settle gak 1st day puasa... lepas jer sahur semalam... solat subuh trus tido.. memang la enjoy sebab cuti ma... Tercabut bangun lambat gler..(trus kurang pahala...hehe) byk habiskan waktu dgn laptop jer...

bila time nak buka.. tertiba rasa cam teringin nak makan Cendawan Goreng... huhu... minta tolong adik tercabut belikan.. dier beli tepung n cendawan tak der... mmm... that time, i really seek of fried mushroom...memang gler la... pas jer tak dpt.. ajak adik kecik tercabut untuk g temankan cari kat supermarket... alhamdulillah... ada 2 paket jer... mm.. apa lagi... aku amik la 2-2 paket tue.. balik jer umah masak dlm kul 6.15 cam tue... sedap ke tak.. kedian cter.. aku tau aku kempunan n nak masak jugak..


Pas semua siap hidang kat meja... duduk dapur ngan papa... borak punye borak.. Azan Maghrib.. mm.. kelam kabut ke ruang tamu, baca doa buka n makan n nak g minum la....
air pulak merah... trus jer hirup.... baru skit jer minum... TRUSSS PENING!!!! bukan apa, tercabut nie tak leh minum air Sirap sebab mesti pening kepala sesangat...

mm.. dah terlannjur... tgh pening2 tue... just makan kuih2...pas tue g solat mahgrib n stay kat bilik.. sebab sgt pening...(family aku tak tau... ) bila cakap kat kakak aku, dier naik Pelik... dier kata aku ORANG PELIK... ada ke patut??


mmm... aku dah lama dah alergik ngan sirap nie.. tapi gagahkan jugak la nak cover punye pasal.. mm.. malam td, cam biasa g masjid dlm keadaan pening... alhamdulillah.. start tarawih jer.. beransur hilang...

pengajaran: kene alert air apa nak buka next time!!!huhu

korang rasa: 

5 terSokSek

  1. Real Woman Said,

    Hi Mr Tercabut! Thanks tinggal komen kat my blog. Hmm...boleh tanya mana dtg nama glamer u tu? eheheh. anyway, nice blog..keep it up!

    Posted on 24 Ogos 2009 12:20 PG

     
  2. Mr. tercabut Said,

    H Real Woman..nama glamer tue kene tunggu sampai masa.. kita wat pendedahan kepada umum.. Mr.Tercabut dah lama wat blog.. tp baru blajar pasal blog nie.. jd.. serabai skit r... hehe

    Posted on 24 Ogos 2009 4:56 PG

     
  3. Penah rase cendawan gOreng Jepon x?
    Cendawan yg pjg2 tue... Agi cEdap! huhu :P

    Posted on 24 Ogos 2009 6:26 PTG

     
  4. Mr. tercabut Said,

    ye ke.. pernah rasanya... sebab cendawan tue tak introduce pun namanye cendawan jepun... pasal tue tak tau nama dier... hehe

    Posted on 24 Ogos 2009 8:14 PTG

     
  5. nabila saat Said,

    woo000ttt...nak jugak cndawan goreng..!!!!

    Posted on 7 September 2009 5:02 PG

     

Catat Ulasan