KaNTOi !!!

BooWhat nie -> Mr. tercabut On 9:17 PG


Bebaru nie, memang ada PC fair kat KLCC .. biasa la , tiap setahun mesti ada 3 kali.. aku g member aku nak beli external n bla..bla... bla... waktu tu aku keje.. dier duk paksa aku.. mm... kesian pulak la bila dier buat muke pussy dalam cter shrek tue..

dah 1/2 jam dalam KLCC tue.. aku layan jer semua apa dier nak..

Tercabut: wei! dah lambat nie.. kul 12.30 dah nie!!


Tertanggal: kejap la, aku nak cari external yang murah nie.. ko pegangkan jer beg speaker sonic gear aku tue jer...


Tercabut: mm.. cepat r.. dah la aku masuk kul 12... aku minta bos masuk kul 2.. nak g shah alam nie... sejam beb...


Tertanggal: ok ok.. aku pilih kang... ko agak2 bagus ke tak tau!!

aku just layan kan jer... sambil tu aku jalan.. aku nampak benda jatuh kat depan aku dari 1 couple A nie.. kat sebelah couple A nie.. ada couple B la..diorang saling tak kenal. aku nampak benda berlipat dan bila tgk bebetul itu duit RM 50 terlipat .. tak pasti baper Ringgit la..(waktu nie aku masih berjalan ke arah 2 pasang couple nie lah...)

pas jer duit tu jatuh dari perempuan couple A, perempuan couple B nampak.. pas tue.. dalam 2 saat cam tue... dier pijak duit tue... tapi terkeluar skit la...

aku kebetulan ke arah diorang.. dengan spontan n cepat sgt benda nie berlaku..
Tercabut: adik! duit adik jatuh kat bawah.. skrg duit kat bawah Kaki budak nie..

perempuan couple A: Thanx abang..
perempuan couple B: sambil angkat kaki n cakap.. "Oh!! ni ke?"


aku tak tgk muke diorang pun... aku terus berlalu pergi...

MAAFLAH !! AKU TERKANTOIKAN KO DEPAN DIER.... TP AKU RASA... KO KENE JUJUR...terang-terang duit tue jatuh dpn mata ko.. takkan tak leh returnkan pada tuannya kot?

korang rasa: 

5 terSokSek

  1. mak sy kate xbaek amek duet org. even kite 'ter'jumpa duet tu.. takot xberkat. ((:

    Posted on 22 Ogos 2009 6:52 PG

     
  2. Mr. tercabut Said,

    mak tercabut pun cakap.. jd.. walaupun bukan kita punye.. baik sedekahkan... tul tak?

    Posted on 22 Ogos 2009 12:05 PTG

     
  3. Isk3. Xbaeknye!

    Posted on 24 Ogos 2009 6:29 PTG

     
  4. dir&fara Said,

    jahat sungguh perempuan b tu.. ish2..

    Posted on 27 Ogos 2009 4:29 PG

     
  5. mbah cyber Said,

    LAm kenal sob, kamu asal malaysia, why your country suka mengambil budaya kami (Indonesia)?

    Posted on 1 September 2009 3:09 PG

     

Catat Ulasan