Happykan semua Orang!!! Pilih ikLan tercAntIk!

BooWhat nie -> Mr. tercabut On 2:39 PG

Salam semua... hari nie.. Mr. T akan Happykan semua org yg lalu kat Blog Mr. T....sorry kalau yg sgt sedih dan tak dpt Mr. T ubat dgn gambar nie.... :-(

Kategori Iklan the best!!! Pilih 1 jer... Mr. T dapat ni dari sahabat Mr. T. Mr. T share ngan korang semua k...

nanti kita tampal gambar terbaik kat sebelah nie!

1 -Washing Mechine


2 - Petrol Pump


3 -ATM mechine


4 -Hot Drinks



5 - Photo Instant

cantik kat iklan kat atas nie? kreatif n inovatif kan? Mr. T arap semua lalu sini leh pilih 1 antara iklan terbaik antara 5 nie!! cara dier.. just comment best pict... walaupun iras2 kasi korang semua konpius!!! hehehe

P.s: Mr. T sedang memperbetulkan perasaan....

korang rasa: 

7 terSokSek

  1. SeE-DaH Said,

    yg ke-2
    sebabnye, mcm ssah je keje dia.. tgok la muke dia.. tgah mnahan kesakitan.. haha

    Posted on 16 Oktober 2009 5:17 PG

     
  2. bro t, wa undi number wahid!!!

    xoxoxoxo


    undian ditutup!


    >>______<<

    Posted on 16 Oktober 2009 5:22 PG

     
  3. razzi@ajeet Said,

    rasanya no 2... kerja keras je dat guy nak dapatkan petrol... tapi kesian kat gurl yang kene cuci baju tue...

    Posted on 16 Oktober 2009 9:21 PG

     
  4. Mr. tercabut Said,

    kita tgk amacam k... masih tunggu jawapan dari kekawan kita lelain... Mr. T pas nie nak undi jugak....

    Posted on 16 Oktober 2009 1:46 PTG

     
  5. kalau aq pilih iklan no 4. rasanyer aq xkan beli minuman kat situ kot. eeee... tengok la orang yang wat air tu, keadaan yang kotar plak. tapi kalau nak yang komersial confirm iklan petrol tu. agagagaga

    Posted on 17 Oktober 2009 11:35 PG

     
  6. Faarihin Said,

    Salam Mr.T, menarik betul tengok pic2 ni semua.. suka yang kat atm tu.. cam rileks je dia dok situ.. hahaha.. (^__^)

    Posted on 17 Oktober 2009 12:06 PTG

     
  7. reen Said,

    salam..
    wah..memang kreatif&inovatif..
    gambaran trsurat&tersirat tu..:)

    Posted on 19 Oktober 2009 12:12 PG

     

Catat Ulasan