Part 2: Aku yang kejam@jujur sangat dalam hubungan sejenis

BooWhat nie -> Mr. tercabut On 1:04 PTG

Sekadar gambar hiasan k... jgn pikir bukan-bukan..

Sambungan....

Aku: Apa yang abg rasa skrg?

Dia: Rasa.. Rasa cam kene trima hakikat..

Aku: Apa maksud Trima Hakikat?

Dia: Ye la.. Yang syg abg ni just adik abg... bkn bf. Mmm.. ko rasa apa?

Aku: Ko la abg aku yang paling memahami diriku..

Dia: Thanx.. aku akan merindui saat kita bersama. Aku tak leh buat benda macam dulu lagi..sebab ko skrg adik aku, aku kene jaga ko untuk jd lebih baik.

Aku: ko sgt syg kat aku lagi.

Dia: mm.. aku sgt syg kat ko.

Aku: mm ... aku memang sayang kat ko.. rindu la..

Dia: kenapa rindu lagi?
(suasana trus terdiam tanpa jawapan...)

....
...
...

Aku: Abg amacam blajar kat sana? ok ke?

Dia; Ok jer.. rasa macam tak nak balik..

Aku: Abg merajuk ke?

Dia: tak der la.. cume tak nak pikir benda yang berlaku.. kejap lagi ok la.. dulu abg ada masalah pun abg stay camnie.. ok jer pas tue.

Aku: Aku minta maaf..

Dia: tak yah minta maaf la.. benda dah lepas.. lagipun.. abg ok jer.. jgn risau k..

Aku: mm.. aku tau ko cuba nak sembunyikan perasaan...

Dia: tak der la.. cume kekadang tersasul bila nak panggil adik kat sini ngan nama ko...

Aku: ko nie seolah-olah salahkan aku jer dgn semua yg terjadi!

Dia: kita berdua salah.. tak yah saling rasa bersalah ok.. apa pun.. abg dah makin ok.. ko jgn risau k.. ko tetap aku syg sebagai adik aku..

Aku: thanx abg... adik syg abg...

Dia: Abg pun sayangkan adik..

Sesudah apa yang berlaku.. Mr. T percaya yang diorang dah jd ok.. dan Mr. T slalu berharap mereka lebih menghargai apa yang telah berlaku...

Si Aku seperti biasa meneruskan kerja di kota bersejarah... Si Dia meneruskan apa yang ingin diteruskan... Dunia bergerak seperti biasa...

kekadang, mereka tak minta jadi begini.. paling sedap Mr. T dengar bila diorang akan kahwin dan tinggalkan semua ini.. walaupun, mereka tahu bahawa susah untuk ditangani.. insya'Allah.. Allah sentiasa mengampuni org yang ingin bertaubat.. mereka berharap taubat mereka diterima kelak oleh Tuhan yang satu..

p/s: Bagi Mr. T, sedangkan golongan cam nie boleh fikir... macamana ngan kita? mm.. sesama kita fikir-fikirkan.. Selamat beramal!! hehe...

korang rasa: 

5 terSokSek

  1. Sofi Said,

    life mcm ni mmg complicated huhuhuhuhuhu... mr T sungguh memahami ahaks

    Posted on 3 Oktober 2009 5:36 PTG

     
  2. sakura Said,

    yes..setuju dgn Mr.T..deorg tak mintak jadi mcm ni. sy salute dgn AKU dan DIA sebab mereka cukup kuat untuk melakukan perubahan..

    Posted on 4 Oktober 2009 5:45 PG

     
  3. Terry Said,

    haha. complicated sesangat. wish never happened. tetapi dah happened, kena la terima hakikat and try to change for the sake of god.
    jangan le kalah ngan nafsu itew......

    ha..

    Posted on 4 Oktober 2009 6:03 PG

     
  4. perkahwinan bukan jalan terakhir untuk penyudah segala. percayalah... kekuatan semangat mereka untuk berubah adalah kunci kejayaan perubahan mereka. percayalah cakap aq...

    Posted on 4 Oktober 2009 10:00 PG

     
  5. imHepPie Said,

    smoga dorg da x jdi cam dlu..lalala~~

    Posted on 5 Oktober 2009 4:30 PG

     

Catat Ulasan