Mr. T dan perkara... Maafkan la dier...kesian dier...

BooWhat nie -> Mr. tercabut On 8:10 PTG

Salam kepada semua pembaca blog Mr. T.

Maaf dari sebab Mr. T lambat post kat blog...

Mr. T busy sikit baper hari nie.. pressure .. presentation, report n target dan lain2 dtg serentak...mm.. penat pun ada.. esok lusa ingat nak sambung puasa enam sbb hari tue tertunda.. haiz!! Apa da nak jd nie Mr. T...

Mr. T akan berada di utara tanah air dalam sebulan ni.. mm.... dah la tak der WiFi kat tempat tidur Mr. T....mm... Dah la broadband cam nak tak nak jer.. maklum la jauh..

Mr. T dah 3 ari tak cukup tidor... nak post pun cam lemau jer... pasal Si Aku ngan Si Dia... insyaAllah, Mr. T akan cerita pada next artikel.. kira part 2 la... hehe..

Saat-saat genting cam nie... tetiba Mr. T dapat duit raya lagi walaupun dah besar dan busy2 cam nie...hehe... alhamdulillah...

Ni jer kot Mr. T leh share dulu.. k..

jgn degil2 tau.. Mr. T post dalam masa terdekat nie lagi ok? ....love korang semua!

Umur sekarang la dapat duit raya paling banyak..hehe ...

korang rasa: 

2 terSokSek

  1. besar2 still dapat duit raya lagi kan. pergh.. x nak banyak plak tu. thanks bagi semangat..

    Posted on 29 September 2009 9:05 PTG

     
  2. nk duet raye!

    Posted on 3 Oktober 2009 8:55 PTG

     

Catat Ulasan