APA TUKAR-TUKAR NIE !!!!

BooWhat nie -> Mr. tercabut On 9:20 PG

KUALA LUMPUR - hari nie, Mr. T sekali lagi menukar template Mr. T,
ada yang cakap tak best la.. tak comel la, mm... tapi Mr. T tak kisah... sebenarnya, Mr. T memang akui yang Mr. T punye layout lama tue.. skit tak puas ati.. penat Mr. T study benda tue... tak dpt-dpt... thanx kepada sesiapa yang tolong Mr. T dan beri cadangan... untuk entri pertama template baru kat sini... nak kenalkan ngan semua blogger semua:-

- Gambar-gambar kat atas nie lebih senang scroll berbanding dulu.. try la klik kanan tue 3 kali @ kiri...
hehehe

- Gambar-gambar nie.. link kepada artikel-artikel Mr. T sebelum-sebelum ini!

- pasal video of the month tue... kalau nak tgk.. Mr. T cume set lagu latar blog Mr. T nie untuk skali play jer.. jd.. sementara tunggu dier loading kat youtube.. layan lagu dulu k...

- Iklan nuff yang ada kat atas, sebelah n bawah nie.. cam biasa.. tekan k.. sesama kita tekan!! @ klik la... jgn pulak gelak bila Mr. T tulis tekan!!!!

- hehehe, ini tak siap lagi.... harap bersabar semua k.... jgn lupe klik nuff Mr. T sampai penat dan ADA tau! tak der, refresh sampai penat..KEJAM gler!!! hehehe... thanx semua... Regards from Mr. Bubu..dier masih berada di LONDON. ~lala...

korang rasa: 

3 terSokSek

  1. Wahhh smart la blog Mr T nih..
    Nak tolong ubahutk POJiePooH bleh x??
    Btw apa nama lagu Spanish kat blog kamu nih??
    Layan laa..

    Posted on 15 Disember 2009 5:31 PG

     
  2. Mr. tercabut Said,

    thanx... nak ubah suai? mm.. Mr. T pun baru blajar.. tak pandai sgt pun.. blasah jer.. hehe
    nak templates. Mr. t leh kasi.. :)

    pasal lagu nie.. tajuk dier A Gritos De Esperanza..

    Posted on 15 Disember 2009 11:40 PG

     
  3. ejard equado Said,

    cantik!.. suker! siap ada mende alah ijo lagi kat bawah tuh..

    Posted on 16 Disember 2009 9:29 PTG

     

Catat Ulasan