Perjalanan Hidupku....

BooWhat nie -> Mr. tercabut On 10:58 PG

Salam semua kekawanku! Mr. T harap semua dalam keadaan yg baik-baik shaja k... ;-).. pas lama tak updates! Mr. T dtg untuk meng-updates kan blog! nie cadangan Mr. Bubu jugak.. dier yg mengingatkan.. nak cter pasal apa? mm.. Mr. T share gmbr jer boleh? gambar-gambar yang banyak kenangan..Apa-apa hal.. komen jer k!

Mr. T and salah seorang Gank K!torang, An.


Mr. T dengan Jilbab, sgt Comel mcm Mr. Bubu!!

Time kat Securities Commission...
Time Konvo !

Mr. T time g Lata Hammer..

P/S: Tgh Kecewa dgn seseorang.. tp masih bagi dier ruang untuk memperbaikinya..

korang rasa: 

14 terSokSek

  1. ~LP Lum~ Said,

    salam Mr T~

    dalam byk gambr tu, gambar ngan ular gak yg menarik perhatian sy... :)

    ps : kadang2 perlu mmberikan org lain peluang.. mgkin ianya peluang yg terbaik wat dia tuk baiki kesilapannya.. :)
    n thanx sbb bg tau tajuk lagu arie tu eik... :)

    Posted on 3 April 2010 9:35 PTG

     
  2. AkU Said,

    alolololo..chumel nye snake tuh..mcm nak gentel2 eko dier..

    Posted on 4 April 2010 11:58 PTG

     
  3. Afzainizam Said,

    Assalamualaikum salam sejahtera,
    Pemanis kata pembuka bicara;
    Dari Blog kami bercerita,
    Untuk tatapan sahabat semua.

    Bukan kacang sebarang kacang.
    Kacang melilit si kayu jati.
    Bukan datang sebarang datang.
    Datang membawa hajat di hati.

    Anak raja main congkak,
    Main congkak punya pelan ,
    Boleh saya tumpang bertanya,
    salam dihulur tanda persahabatan,

    Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
    Salam dari kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

    Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

    Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

    Posted on 24 April 2010 1:30 PTG

     
  4. formen89 Said,

    hmmm,best2

    Posted on 3 Mei 2010 11:53 PTG

     
  5. Tanpa Nama Said,

    ulr!!! wargh... ske3x...

    Posted on 16 Mei 2010 8:48 PG

     
  6. paan sabri Said,

    pasal ular gak nih, huhu, saya trauma ngn tali kecik, mcm tali kasut kaler hitam, coz dulu rumah kene masuk ngn anak ular.. kalo ada tali hitam, cam tak tenteram je hidup nih.

    Posted on 14 Ogos 2010 1:14 PG

     
  7. Afzainizam Said,

    *♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
    ----==--SalamAidilfitri---==----
    --=== Maaf Zahir & Batin ===--
    *♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
    Budak-budak main mercun,
    Jangan sampai terbakar tangan,
    Di Aidilfitri kita berhimpun,
    Hulurkan tangan meminta ampun.

    Anak zirafah dimakan buaya,
    Buaya Tain makan kelapa,
    Bila makan juadah raya,
    Yang miskin jangan dilupa.

    Sudah tiba Hari Raya,
    Setelah kita sebulan berpuasa,
    Hari Raya di sambut gembira,
    Jangan pula ada yang berduka.

    Pagi raya semua gembira,
    Berjalan bersama rakan dan taulan,
    Ketika enak menjamu selera,
    Orang yang tiada jangan dilupakan.
    *♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat

    ۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    Posted on 16 September 2010 9:17 PTG

     
  8. Anem arnamee Said,

    Salam. cun jugak gambar2 kamo~

    Posted on 20 Oktober 2010 11:37 PTG

     
  9. Dewi Aja Said,

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    Posted on 17 Mac 2015 10:00 PG

     
  10. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    Posted on 9 Oktober 2015 10:08 PTG

     


  11. توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
    احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
    تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
    العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
    تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
    مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
    شركة تنظيف بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تنظيف شقق بالجبيل
    شركة تنظيف فلل بالجبيل


    شركة تنظيف مجالس بالجبيل
    شركة تنظيف منازل بالقطيف
    شركة تنظيف مجالس بالقطيف
    شركة تنظيف سجاد بالقطيف
    شركة تنظيف شقق بالقطيف

    Posted on 16 Jun 2018 7:55 PG

     
  12. Posted on 16 Jun 2018 7:55 PG

     
  13. Posted on 16 Jun 2018 7:56 PG

     
  14. Posted on 16 Jun 2018 7:56 PG

     

Catat Ulasan