TUPPERWARE

BooWhat nie -> Mr. tercabut On 10:04 PG


Ada apa dengan Tupperware brands?? Apa mamat nie buat kat sini?? skrang nie susah hampir 3 minggu aku bekerja di syarikat yang beroperasi di Shah Alam, Seksyen 24 ini sebagai pelajar praktikal. jangan pelik lelaki kat company Tupperware, jgn terkejuz sebab the successful person in tupperware brands is a man... nak share ngan korang.. Di sini, aku didedahkan dengan sistem multi level yang masih baru iaitu sekitar 2007 bulan julai. Syarikat ini berkenaan denga tupperware.. semua orang tau yang tupperware ini produk lama yang sgt kukuh di seluruh dunia.. dah 60 tahun di dunia dan dah 44 tahunkat malaysia.. cube tanya mak-mak korang.. mesti ada yang cakap.. “dah lama dulu mak pakai”.. benda baik kita kene war war kan.... produk tupperware ini waranti seumur hidup.. kalau pecah, mengelupas dan tutup longgar boleh tukar for free. Jadi, banyak juga la benefit dier.. tapi kalau terpotong pakai pisau, kene gigit tikus.. maka hilang la warannty dier.. ada gaya tak jd promoter tupperware? ..hehehe.... mmm.... jap..jap... tupperware ni dah 44 tahun kat malaysia, tapi baru julai 2007 jadi multilevel? Dulu single level.. ..mm... jadi, kalau difikir-fikir la kan... semua business boleh jadi multi levelkan?.. bagi pendapat aku.. memang boleh... tapi system tu la yang memainkan peranan paling besar.. apa-apa business pun.. system la paling utama... then.. mulai sekarang kene usaha lebih kuat!!! YOU CAN DO IT!!

korang rasa: 

0 terSokSek

Catat Ulasan